HVA GJØR VI?

VI TAR ALLE TYPER OPPDRAG

Tveita Bygg utfører alle typer tømrertjenester fra reperasjoner til totalentreprise. Vi bistår med alt fra byggsøking og opparbeiding av tomt – til nøkkelferdig bygg. Byggmester Albert Tveita har mesterbrev og sentral godkjenning for ansvarsrett.

Vi holder til på Klepp, men utfører store og små oppdrag i hele regionen. Les mer om våre tjenester under.

2-1-767x600-80

NYBYGG

Tveita Bygg hjelper deg med alt fra søknad til ferdig bygg. Vi garanterer kvalitet, sikkerhet og service gjennom hele byggeprosessen.

ølberg-4-2-1024x683-70

RENOVERING OG MODERNISERING

Vi tar alle oppdrag innen oppussing og rehabilitering. Skal du pusse opp badet, legge nytt gulv eller lurer på å fjerne vegger. Vi tar utfordringen.

03-4-1024x683.jpg

TILBYGG

Våre dyktige håndverkere utfører alle typer oppdrag for deg.Alt fra enkelt vindusskifte til større byggeprosjekter.

Vi er Tveita Bygg

Vi vektlegger kvalitet i arbeidet som utføres, fra oppstart til overlevering. På denne måten sikrer vi at våre tjenester er preget av skikkelig arbeid. Det gjør at vi får fornøyde kunder og at vi selv blir fornøyde med arbeidet vi utfører.

Hvorfor velge oss?

Tveita Bygg har eksistert siden 2010, men vår erfaring er mye eldre. Hver person i teamet vårt er dyktige håndverkere innen bransjen og kan utføre alle typer oppdrag innen nybygg, påbygg og rehabilitering.

Har du spørsmål vedrørende priser, omfang, vilkår eller betingelser, ikke nøl med å ta kontakt via telefon eller e-post.